BUUM - Bazar Uporabnih Umetnosti

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/10010513_235907686600467_753547806_o.jpg

Cilj Bazarja uporabnih umetnosti BUUM je umetnike in njihove izdelke približati ljudem. Umetnost naj ne bi bilo nekaj, kar visi na stenah, temveč nekaj, kar se uporablja. Buum si skozi druženja umetnikov in obiskovalcev prizadeva, da je umetnost bistvo dneva. Umetniki svoje umetnine prodajajo po kupcu prijaznih cenah. Obiskovalci pa si imajo tudi sami možnost ustvariti umetniško delo. In če želimo, da umetnost postane standard, se moramo lotiti spreminjanja vrednot pri najmlajših.

Zato so na Buum toplo in predvsem vabljeni otroci, saj lahko skozi pester program pride v stik s glasbo, likovno umetnostjo in lastnim ustvarjanjem. Organizatorji, ki so tudi sami ustvarjalci na BUUM-u delijo svoje navdihe in se povezujejo z interesom po ustvarjanju novih, unikatnih in navdihujočih kreacij.

TUDI VAŠI OTROCI LAHKO PRI NAS RAZSTAVLJAJO! Izdelke iz otroških delavnic se prav tako razstavi in občuduje, kasneje pa seveda odnese domov za spominek.

 Pridružite se razgibani karavani vsestranskih umetnikov pri njihovem rajanju in postanite del pojmovanja umetnosti kot začimbe, ki popestri vsakdan preprostih in iskrenih ljudi!

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Urbani avgust

Dnevi jazza