Andrej Pirjevec - AP Group

Snapshot-22-Copy-KC-all.jpg

Andrej Pirjevec – AP (Glasbenik, multiinstrumentalist in producent) predstavlja svoj avtorski material in nekatere vsem znane melodije prirejene na poseben način, kjer se lahko sliši zvoke in glasbene stile, ki se dotikajo: Popularne glasbe, Latino, Etno, Svetovne glasbe, Jazz-a ter Instrumentalne glasbe. To pa je vse skupaj zamešano in začinjeno v unikatno zmes dobrih glasbenih okusov.

Pri tem mu pomaga mednarodna zasedba AP Group, sestavljena iz samih odličnih in izkušenih glasbenikov:

Martina Feri (Italy, Slovenia) – vokal Pevka z bogatimi izkušnjami, ter tudi profesorica petja. Sodelovanja: EMA 2010, Big Band RTV Slovenija, Gorni Kraker Kvartet, Marko Feri, Enzo Hrovatin, SSG Trst, Snemala je za italijansko RAI (državna radiotelevizija), za RTV Slovenija, za TV Koper/Capodistria in za tržaško televizijsko postajo Telequattro.

Davide Tomasetig (Italy, Slovenia) – klaviature, kitara Organizator in producent najpomembnejšega Festivala narečne pesmi v Furlaniji Julijski Krajini “ SENJAM Beneške Pesmi”. Kljub svoji mladosti je posnel že veliko zgoščenk kot studijski glasbenik, seveda ima tudi bogate koncertne izkušnje. Je tudi diplomirani profesor klavirja na Videmskem konzervatoriju (Tomadini-Udine).

Franko Reja (Slovenia) – kitare Avtor številnih pesmi in dvakratni udeleženec festivala EMA 2001 in 2004 ter sedemkratni udeleženec enega najpomembnejših Slovenskih festivalov: Melodij Morja in Sonca, tudi profesor klasične in električne kitare na glasbeni matici v Trstu.

Andre Araujo (Brazil) – bobni in tolkala Profesor bobnov diplomiran v Braziliji. Andre ima dolgoletne izkušnje kot poklicni bobnar, dolga leta je igral tudi na raznih križarkah ki so plule po celem svetu. Sodeloval je z veliko artisti med drugim tudi z legendo Italijanske glasbe Jovanotti-jem, za katerega je snemal tolkala.

Sodelovanja: Andrej Pirjevec – AP je sodeloval, snemal ali delil oder z glasbeniki kot so: Tinkara Kovač, Enzo Hrovatin (iz skupine Faraoni), Ana Pupedan, Primož Grašič, Billy Cobham, Antonio Farao, Denise Dantas, Ariel Cubria, Daniele Raimondi, Dej Šen Litro, Vlado Batista, Matija Jahn, Lara Jankovič, Polona Furlan ter še mnogimi drugimi. Snemal je za RTV SLovenija, Italijansko RAI (državna radiotelevizija), TV Koper/Capodistria in še nekatere druge postaje.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Urbani avgust

Dnevi jazza